.

.

Vansun lábápolás Köröm Matricák Korrekció Matrica|20 DB, Benőtt Köröm Eszközök Kit Prémium Köröm Kezelés Láb Eszköz, Köröm Korrekció Matrica Ragasztó-ingyenes Férfiak Nők Köröm Érdekel Eszköz (20PACK)

Vansun lábápolás Köröm Matricák Korrekció Matrica|20 DB, Benőtt Köröm Eszközök Kit Prémium Köröm Kezelés Láb Eszköz, Köröm

HUF 535.95

Készleten
A raktárban.

【BENŐTT KÖRÖM KORREKTOR】Szakmai tapasz fogad el a kart mechanika változtatni a szög a köröm növekedés, egyenes mindkét oldalon, a köröm, a ragasztó alsó réteg a tapaszt határozottan meg lehet jól illeszkedik a láb. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 A lábápoló matricák kicsi, kényelmes, könnyen hordozható, használni, hogy helyes a köröm, nem kell menni a pedikűr bolt, a megtakarítás a pénzt. 【SUPERIOR MATERAIL】A köröm korrekció javítás történt, kiváló pamut anyag, puha, lélegző jó rugalmasság. 【Javítani Benőtt Köröm】Csatolt, hogy a felszínen a kezelés, pedikűr eszköz fog felfelé rebound húzza, amelyek beépülnek a hús a köröm lassan kihúzta, segít lábujj körmök visszatér a normális hajlító állam, már nincs beágyazva a húst, így a köröm egészséges növekedéshez. 【Megakadályozzák Benőtt Megismétlődésének 】Nem csak a megfelelő köröm elváltozások, de azt is megakadályozza, visszatérő!Hozza azokat az egészséges, gyönyörű körmök vissza, tartsa őket, mint az örökre!.Méret : 20 PACK.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok