.

.

Laptop Fény, videokonferenciához,VIJIM Zoom Világítás Számítógép,Számítógép, Videó Világítás Zoom Hívások,Macbook Lámpa Zoom Találkozók,Videó Hívások,a Távoli Dolgozó,Élő Közvetítés(Új Változat a Balek)

Laptop Fény, videokonferenciához,VIJIM Zoom Világítás Számítógép,Számítógép, Videó Világítás Zoom Hívások,Macbook Lámpa Zoom

HUF 3105.00

Készleten
A raktárban.

【Fényesebb, Puhább Fény】A videó konferencia világítás készlet jön a további fehér diffúzor teszi a fények nagyon puha, nem vakító, majd védje a szemét.2500 K, hogy 6500 K,800lux/0,5 m,kicsi, de fényes.Ez a számítógép világítás nyújt jelentős világítás, anélkül, hogy bármilyen nyomás a számítógépen !. 【Erős tapadókorong Mount】A levegő tömörítés szívó design lehetővé teszi, hogy gyorsan snap bármilyen laptop, asztali, vagy bármilyen sima felületre.Nem kell aggódnod emiatt csökken a számítógépről. 【Hogyan használjuk helyesen】1.Tedd a fény a softbox az ön igényei szerint. 2. Telepítse a fény a tapadókorong keresztül 1/4 csavart. 3.Kapcsolja be a tapadókorong kapcsolót, majd tedd a tablet,majd nyomja meg a tapadókorong kapcsoló,Szóval ez fix. 4. A fényerő az ön igényei szerint. (Ez az továbbfejlesztett változata a tapadókorong eltér a ragadós tapadókorong,a korszerűsített egy újra fel lehet használni.Ne felejtsd el, hogy javítsa a tapadókorong váltás!!! ). 【Állítható Fényerő világítási】 Irányítani a zoom világítás a 10% - 100% fényerő, hogy a tökéletes megvilágítás a beállítás.Állítsa be a meleg (narancssárga) fény, hogy egy király (fehér) fényt, hogy a tökéletes bőr tónusa, valamint megfeleljen a környezetvédelmi !. 【Videó konferencia világítás távirányítóval működik】KELL, a legjobb világítás zoom hívások, a távoli dolgozik, nem tanul otthon.Ez a videó konferencia világítás laptop segít a Videó Konferencia Távoli Dolgozik, Zoom Hívások, valamint távoli oktatás, a szépség, az keresi, ami a munka hatékonyabb !.Mini de biztosítja a jó megvilágítás,gyere puha doboz, védje a szemét.Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, tudassa velünk, mi lesz optimalizálás, illetve a fejlesztések időben.VIJIM nyújtanak 1 év csere szolgáltatás során barátságos értékesítés utáni szolgáltatás,akkor próbálja ki gond nélkül.Mini de biztosítja a jó megvilágítás,gyere puha doboz, védi a eyes If bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük, tudassa velünk, mi lesz optimalizálás, illetve fejlesztések time VIJIM nyújtanak 1 év csere szolgáltatás során barátságos értékesítés utáni szolgáltatás,akkor próbálja ki gond nélkül.VIDEÓ KONFERENCIA VILÁGÍTÁSI KÉSZLET.A SZÁMÍTÓGÉP, VILÁGÍTÁS VIDEOKONFERENCIÁHOZ.LAPTOP VILÁGÍTÁS VIDEOKONFERENCIÁHOZ.ZOOM HÍVÁS VILÁGÍTÁS.WEBKAMERA VILÁGÍTÁS.PATAK VILÁGÍTÁS.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok