.

.

Az Ajtó felett Horog, TEKI 4 Csomag Rozsdamentes Acél Ajtó, Lógó Horog Törülközőt, Köntöst, Kabátot, Kalapot, Ruhát Kampó Fürdőszoba, Hálószoba, Konyha (Fekete-B, 1.4)

Az Ajtó felett Horog, TEKI 4 Csomag Rozsdamentes Acél Ajtó, Lógó Horog Törülközőt, Köntöst, Kabátot, Kalapot, Ruhát Kampó Fürdőszoba,

HUF 1752.30

Készleten
A raktárban.

【MÉRET】A horog kedvezmény szélesség 1.57", kérjük, az intézkedés a vastagsága az ajtót, megrendelés előtt, hogy biztosan kevesebb, mint 1.57". 【ANYAG】Ezt ajtó horog készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.Nem fog a rozsda is használható a fürdőszobában. 【TERMÉK ELŐNYEI】Összehasonlítva ragasztó horgok, ez a horog nem hagy maradékot használat után.Sima felület széleit védi a ruhát, vagy egyéb elemek a karcolás. 【FÚRÁS-INGYENES】Ez a horog könnyen telepíthető, nem szükséges fúrás, eszközök.Csak a tetején az ajtó, tudod mozgatni, majd állítsa be a pozíciót szabadon. 【SZÉLES körű ALKALMAZÁSÁT】A tér mögött az ajtót teljes mértékben hasznosítják, így a szoba tiszta.Lehet lógott törölköző, ruha, táskák, sálak, kalapok, kötények, valamint egyéb tételek.Jellemzők : Ez a lógó horog használható az ajtó felett.Egyedi design, egyszerű megjelenés, tartós lesz, hogy ez a horog a legjobb választás. ★NÉGY Minden csomag tartalmaz 4 szuper erős ajtó akasztó horgok.Könnyen megragad az eszközök, valamint a boltban, mert nem blokkolja a fiókban. ★Illik a vastag ajtó : Akár 1.57" Kérem intézkedés a vastagsága az ajtót, megrendelés előtt, hogy biztosan kevesebb, mint 0.78". ★Megakadályozza a karcolások, hogy ajtót szivacs párna, hogy megvédje az ajtót, sima, széle sima görbék is megakadályozza a ruhák, hogy karcos.Műszaki adatok : Anyag : Rozsdamentes Acél Szín : Fekete, Ezüst Méret : 3.9"x 0.78"x 1.57" Súly : 0.7 kg legfeljebb : 10 kg Alkalmas ajtók : alul 1.57" vastagsága Csomagolás : Az Ajtó Felett Horog x 4.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok