.

.

KeePack Poli Leveleket 14.5x19 Colos 100 Db, Borítékok Szállítási Táskák Egyéni Seal Ragasztó, Vízálló Szállítási táska Ruházat (Rózsaszín)

KeePack Poli Leveleket 14.5x19 Colos 100 Db, Borítékok Szállítási Táskák Egyéni Seal Ragasztó, Vízálló Szállítási táska Ruházat

HUF 9963.00

Készleten
A raktárban.

????【EGYÉNI & RAGASZTÓ POLI LEVELEKET】Kee Pack poli leveleket borítékokat egy prémium csomagolás megoldás a kis üzlet , 14. intézkedés.5x19"szállítási borítékok, egyéni, lezárt levelezési táska, csomag 100 poli leveleket, erős Öntapadó Szalag biztosítja, hogy az anti-theft, szabotázs bizonyíték védelem. ????【GAZDASÁGOS & KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】Ezek a poli leveleket kényelmes, könnyű súly, egyszerű szállítás, amely segít megmenteni a szállítási költség.Egyszerűen meghámozzuk, majd hajtsa.nem lehet nyitni anélkül, hogy látható felnyitották, így a hajó minden csomag teljes biztonsággal. ????【KÖNNY ELLENÁLLÁS】Kee Pack poli leveleket készülnek a prémium anyagok, amelyek teljesen vízálló szemben ellenálló szúrt vagy könnyeket, védi a termékek az esős, vagy havas nap annak érdekében, hogy a termék eléri a hely biztonságos. ????【HASZNÁLJA A NEM TÖRÉKENY TÁRGYAKAT】Szállítási boríték táska küldésre alkalmas ruhák, egyéb lágy ajándékokat.Ha ön a szállítás semmit, ami törékeny, azt javasoljuk, hogy az válasszon Kee Pack buborék leveleket. ????【Bizalomra MÉLTÓ VÁLASZTÁS】Magas minőségű poli leveleket biztosan beállítani az üzleti kívül a többiek, hogy egy jó benyomást az ügyfelek nagyon hasznos az a vállalkozás, amely egy nagyszerű módja annak, hogy a márka imázsát.Kee Pack poli leveleket gyere 100% - os elégedettségi garancia, Ha bármilyen problémája Kee Pack termékek, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármikor.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok