.

.

Nyomja Lemez Fekete Por Kabát Befejezni, nagy teherbírású, Könnyű Telepítés Hardver Értékesített, mint Minden. 10 1/4 hüvelyk-Magasság x 3 inch Széles.

Nyomja Lemez Fekete Por Kabát Befejezni, nagy teherbírású, Könnyű Telepítés Hardver Értékesített, mint Minden. 10 1/4 hüvelyk-Magasság

HUF 3098.25

Készleten
A raktárban.

ERŐS & SZILÁRD : Ez a nyomógomb Lemez készült Tömör Vas, amely alkalmas arra, hogy egy stabil konstrukció.Minden darab egyedileg, kézzel fejezte be a kézművesek.Ugyanakkor minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a kézműves, hogy tartsa a darab, mint következetes, amennyire csak lehetséges.Alaplemez MÉRETEI : 10 1/4 inch H x 3 inch W. Értékesített, mint minden.FEKETE BEVONAT BEFEJEZÉS : Ezek Nyomja Lemezek Fekete porszórt, amelyek sütött a befejezés.Ez úgy történik, hogy távol tartsa a rozsda & korai visel, miközben a polcok nézd érintetlen, amíg szükség van rájuk is hozzáteszi, természetes ragyogást őket.MULTIUTILITY : a zárójelek használhatók díszítő otthoni vagy irodai ajtó.KÖNNYŰ TELEPÍTÉS : Egyéni telepítés nagyon egyszerű, mint a termék származik, szerelés hardver, mint a csavarok.A rögzítő csavarokat minden fa felületén, mark gyakorlat pilóta lyukat fúrni kicsit megfelelő szerelési hardver.Egy csepp olaj a csavart tipp, beszúrás, majd húzza meg a csavart.Ne nyomatékkal a csavart, mert eltörhet.Ha a tárgy rögzített kemény felületre, fali horgony lehet szükség.Ezek rendelkezésre állnak a boltokat.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok