.

.

Lingito 8 Pack Magic Band Védelmezők | Színes Intelligens Karóra Biztonsági Sáv | Készült a Fitbit Főnök, Főnök HR, Garmin Vivofit, Disney Magic Band 2.0 & Többet!

Lingito 8 Pack Magic Band Védelmezők | Színes Intelligens Karóra Biztonsági Sáv | Készült a Fitbit Főnök, Főnök HR, Garmin

HUF 1213.65

Készleten
A raktárban.

✅BIZTOSÍTSA A SMARTWATCH : vidámpark zenekar & órák ismert, hogy jöjjön unsnapped, ezekkel a biztonsági sáv, hogy maradhat afelől, hogy a kiegészítő nem hiányozhat.Élvezze a stressz-mentes téma park látogatás, garantáljuk a zenekar marad a helyén. ✅JÁTÉK MINDEN NAP, MINDEN GOND NÉLKÜL : A színes intelligens karóra zenekarok a vad kalandok a kedvenc vidámpark.Ezek a zenekarok tökéletesen ugrál vissza az eredeti alakját, de maradjon szilárdan tartod az okos órák biztonságosan rögzítve. ✅TARTÓS & RUGALMAS : Készült 100% hypoallergén szilikon, akkor marad biztosított, hogy ez a legbiztonságosabb lehetőség, hogy a család!Ezek együttes védő rugalmas, feszített a könnyű telepítés. ✅VÁLASSZON A KÜLÖNBÖZŐ SZÍNEK : A 8 Pack Mágikus Zenekarok jönnek a különböző színek a szórakoztató színkombinációk a gyerekek miatt!Válassz egy színt, amely alkalmas mind a nők, mind & férfiak. ✅30 napos LINGITO GARANCIA : Ha nem teljesen 100% - ig elégedett a vásárlás, azonnal szóljatok!Lingito azzal büszkélkedik, a minőség, valamint az ügyfélszolgálatot.Biztonságos az okos órát, vagy a vidámpark zenekar nélkül jönnek unsnapped, tovább a tartozék biztonságosan rögzítve élvezni egy vad kaland a vidámpark!.Jön a 8 különböző színek a férfi & nő a család közül lehet választani.Ezek a zenekarok készült, 100% szilikon, így azok snap vissza, hogy formában maradjon rajta kényelmesen.Ezek a mágikus zenekarok készülnek, hogy a lehet tartós egy kényelmes fit, megvadulnak, anélkül, hogy aggódnia, hogy elveszíti a drága tartozék!.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok