.

.

Személyes Mini Wand Masszírozó Vissza, Lábát, Nyakát. Nagy teljesítményű, Vezeték nélküli, Vízálló, Vezeték nélküli, 30 Mágia Rezgés Mód. Kompakt, USB Újratölthető, Ajándék Doboz.

Személyes Mini Wand Masszírozó Vissza, Lábát, Nyakát. Nagy teljesítményű, Vezeték nélküli, Vízálló, Vezeték nélküli, 30 Mágia

HUF 7897.50

Készleten
A raktárban.

Prémium Minőségű - Vagyunk teljesen biztosak a magas minőségű terméket kínál 10 év garancia!Segítségre van szükséged?Kérdése van?Az ügyfél FILLBOSS szolgáltatás csapat fogja válaszolni, hogy 12 órán belül, vagy visszatérítjük, valamint küldünk önnek egy új masszírozó.Luxus Ajándék Csomagolás - E neked, vagy valaki más, a FILLBOSS masszírozó jön egy luxus ajándék doboz tartalmaz egy bársony utazás ujja, ami biztos, hogy hatni.Az újratölthető – a Kézi Wand Masszírozó, hogy egy USB-kábelt, ami igazán könnyű feltölteni a masszírozó-tól autós töltő, fali aljzatba, power bank, laptop vagy a PC.Tökéletes a Mindennapi Használat - Köszönöm, hogy minőségi, tartós anyag, a vízálló masszírozó pálca alkalmas mindennapi használatra, illetve könnyen tisztítható, meleg vízzel, szappannal.Mindig Eléri a Helyszínen - A kézi wand masszírozó használata egyszerű biztosít mély megkönnyebbülés feszes, fájó izmokat.Mellékelt használati útmutatót könnyen bemutatja, hogy egy pihentető bliss.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok