.

.

MSGumiho Biztonságos Habszivacs Képzés Nunchaku mentések arról Acél Lánc 2DB Gyerekeknek & Kezdő Gyakorlat, valamint a Képzés (égszínkék)

MSGumiho Biztonságos Habszivacs Képzés Nunchaku mentések arról Acél Lánc 2DB Gyerekeknek & Kezdő Gyakorlat, valamint a Képzés

HUF 8842.50

Készleten
A raktárban.

【Szuper Biztonságos, egyszerűen kezelhető Használatával】Nunchaku nunchaku, a gyerekek, a cég szivacs core rúd körül puha párnázott hab, súlya kevesebb, mint fél kiló, nincs törés kockázata 360 fokos hegesztés kezelés lánc!Könnyen tapad, ellenőrzés, elég biztonságos a képzés & gyakorol a gyerekek, mind a felnőttek, ellenőrizze, hogy nem kap semmilyen fáj, ha elrontod a folyamat során a gyakorló, valamint a legjobb élményt!Hab nunchaku gyerekek nunchaku játék nuncsaku. 【Magas Minőségű & Tökéletes Méret】Nunchaku, hogy a felnőttek, a tartós cég szivacs mag készült rúd körül egy nagylelkű réteg hab párnázat, a belső mag anyaga műanyag szivacs, vannak összekötve erős hegesztés rozsdamentes acél lánc.Minden egyes bot hossza 12.2 centiméter átmérőjű 1.18 in.A távolság a két botot, 7-ben!Ez a szabvány méret megbízhatóan elvégzi, illetve tökéletes legyen a használata. 【Levehető Stick Farka Különböző Szakaszaiban Technológia】 .. A farkát, a bot levehető, amely lehetővé teszi, hogy változtatni a súlya a botok alkalmazkodni a különböző szakaszai technológia gyakorló vagy védelmi!. 【Javítani A Rugalmasság & Agility】 .. Igazi nunchaku nunchaku igazi mentések arról,hogy ez a képzés mentések arról botok segít, hogy javítsa a rugalmasság, a koordináció, valamint a mozgékonyság, a tested!Nagy serkenti a reflexek, valamint a képzés a koordinációs kéz & szeme, mindenképpen kitűnő választás a gyakorlat, szórakozás!. 【Nincs Kockázat Vásárlás 】adunk kielégítő megoldást 24 órán belül, ha bármilyen probléma van!Az ön jobban értékesítés utáni szolgáltatás, amely akár 1 év!.Nunchaku nunchaku gyerekeknek nunchaku, hogy a felnőttek hab nunchaku gyerekek nunchaku képzés nunchaku gumi nunchaku gyerekeknek igazi nunchaku játék nunchaku nunchaku igazi mentések arról Specifikáció : Anyag : Biztonságos hab Bot hossz : 30,5 CM/12" Lánc hossza : 18 CM/7" Súly : 140 G/0.3 KG.

Alapjellemzők

Material:
Safe foam
Stick length:
30.5 CM/12
Chains length:
18 CM/7
Weight:
140 G/0.3 LB

A legjobb ajánlatok