.

.

Tafura Mikrohullámú sütő Bögre Levest Fedő, illetve Kezelni. Mikrózható Zabpehely, Gabonapehely Csésze Fedelét. Leves Utazási Tartály Fedelét. Spillproof, 22 Dkg, BPA-mentes.

Tafura Mikrohullámú sütő Bögre Levest Fedő, illetve Kezelni. Mikrózható Zabpehely, Gabonapehely Csésze Fedelét. Leves Utazási

HUF 1470.15

Készleten
A raktárban.

MINDENNAPI HASZNÁLAT - Ez a mikrohullámú leves bögre létre, hogy a hő -, illetve szolgálja, levest, húst, tésztát, forró italok, zabpehely, stb.MINŐSÉG & DESIGN - Tafura Mikrohullámú sütő főző készült kiváló minőségű BPA Mentes felszerelést, valamint a mikrohullámú sütőben (a szellőző lap, nyílt), valamint mosogatógépben mosható (felső rack), a fedél funkciók gumi tömítő gyűrűt, rögzítő klipsz tartják az ételt friss útközben -, illetve szivárgásmentes tapasztalat.KÖNNYŰ UTAZNI - Ez a mikrohullámú bögre a legjobb módja annak, hogy vigyen magával egy levest is.A csuklós reteszelő füleket egy folyadékbiztos tapasztalat.Ez a tökéletes választás egy gyors, kényelmes, a munkahelyi ebéd, kollégiumi, vagy otthon.JELLEMZŐK - A leveses csészével jellemzők hordozható, kompakt design, könnyű tárolás, vagy az utazás.A gőz nyílás lehetővé teszi, hogy a fröccs-ingyenes fűtés a mikrohullámú sütő.Ideális iskola, munka, egyetem, vagy utazás közben.Leves Bögre.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok