.

.

Maikouhai Állítható Kötés Gyűrű, Fém Fonal Útmutató Ujját Jogosultja Állítható Kötés Gyűszű es Kötés Kézműves Kiegészítők Eszköz (1/2/3/4/5 db) (2 db)

Maikouhai Állítható Kötés Gyűrű, Fém Fonal Útmutató Ujját Jogosultja Állítható Kötés Gyűszű es Kötés Kézműves Kiegészítők Eszköz

HUF 3820.50

Készleten
A raktárban.

❃❃❃ NAGY MINŐSÉGE : rozsdamentes acélból Készült, tartós, nem könnyen rozsdásodik, ellenáll a korróziónak, majd elhalványul, sima, tiszta felszíni, ez nem befolyásolja a színt, majd keze a pamut fonal. ❃❃❃ HASZNÁLATA EGYSZERŰ : Ez a kötés tűt, gyűszűt viselt az ujja hegyét, hogy segít tartani fonalak, valamint segít megőrizni a feszültség is. ❃❃❃ KÉNYELMES, SAFT : Sima külső felülettel a kezét, kényelem.Biztonságos, nem sérült ujját. ❃❃❃ ÉSSZERŰ TERVEZÉS:Kopott az ujját, vezeték tekercs gyűszű funkciók két fonal útmutatók irányítani kötés.Jól működik, de maradt a helyén.Vele, akkor egy sima kötés tapasztalat.Hatékony, időt takaríthat meg. ❃❃❃ PRACTIAL ESZKÖZ : Ez remekül működik a horgolás is, egy hasznos eszköz a szerető kötés.Egy szép ajándék a kötés kézműves szerelmeseinek, illetve kezdő. ❃❃❃ Jellemzők : A tekercs nyitottam, hogy megkönnyítse a fonal csúszott ki, Nem több, hólyagok az ujjak már Nem égeti el a fonalat Erősít a fonalat a hely gyorsabban köt, vagy horgolás Segít fenntartani a következetes fonal feszültség Termék adatok : Anyaga : ezüstözött réz/ Speciális Phoenix-Méret : US/Cdn 4.5 Súly : 3g ❃❃❃ Csomag Tartalma : 1/2/3/4/5 x Kötő Hurok Horgolt Hurok Kötés.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok