.

.

Pénztárgép Nyilvántartás Helyezze a Tálcát Csere Pénztáros Fém Klip 4 Számlákat 3 Érmék pénztárból Pénzt Tároló Doboz(Fekete)

Pénztárgép Nyilvántartás Helyezze a Tálcát Csere Pénztáros Fém Klip 4 Számlákat 3 Érmék pénztárból Pénzt Tároló Doboz(Fekete)

HUF 4669.65

Készleten
A raktárban.

Ívelt Terelő Design : Segít az érme, hogy felvette simán.A multi-design rács jól szervezett, amikor valami érmék.Tartós Magas-Rugalmas Klip Vissza Klip : A szétszerelhető bármikor, könnyen cserélhető, a behozott springs, nagy, rugalmas erő, erős, tartós, hatékony elnyomja a pénzt.Tudományos Elrendezés : Ezt a rovatot 2 típusú hálózatok osztályozása számára, illetve tárolja bankjegyek, érmék, úgy, hogy a tároló, több, szép, rendezett, a művelet simább, valamint a munka hatékonysága javult.Megvastagodott Design : A vastagsága a környező szélén meghaladja a vastagsága a rendes tároló doboz, ami növeli a stabilitást, így a munka kényelmesebb.A klasszikus, Strapabíró : tudunk a fiókban, kényelmes, használható.Széles körben használják a különböző áruházak, üzletek, szállodák, stb. 1. Kiváló minőségű gyanta ABS anyag, vonzó, gyakorlati. 2. A design tárca biztosítja, hogy a pénz nem mozog szabadon. 3. Kényelmes érzés tartós használata. 4. Papír, pénz, érme, vagy bizalmas, tárolt, lehet mese, szabadon. 5. Lehet helyezni a fiókban, kényelmes, használható. 6. Széles körben használják a boltban, áruházban, hotel, iskola, kórház, stb. 7. Elérhető a három szín a választás.

Alapjellemzők

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS
Optional Color:
Black, White, Pink
Weight:
Approx. 481-487g / 17.0-17.2oz
Size:
Approx. 32.2 * 24.5 * 3.5cm / 12.7 * 9.7 * 1.4in
Package List:
1 * Cashier Box :

A legjobb ajánlatok