.

.

Baixin Gyűjtő D & D Metál kocka, Állítsa a D & D7 Penész Kis poliéderes Kocka Készlet Fém kocka, Ajándék Táska, Dungeon and Dragon kocka társasjáték MTG Pathfinder (Fekete-1)

Baixin Gyűjtő D & D Metál kocka, Állítsa a D & D7 Penész Kis poliéderes Kocka Készlet Fém kocka, Ajándék Táska, Dungeon and

HUF 4857.30

Készleten
A raktárban.

1. Divatos üres Kocka : A legújabb üreges réz-halni-casting penész, amely nagyobb, de könnyebb, mint a rendes fém kocka.Ezek a kocka nagyon vonzó lehet, hogy egy csomó dicséretet. 2. Csodálatos üreges kocka : nagyobb, de könnyebb, mint a rendes fém kocka.Az üreges ruha súlya mindössze 65 gramm, a szilárd fém kocka súlya : 122 gramm. [Öntött réz] hegesztés, valamint fényezés, kitűnő divat, tartós. 3. Járművek, valamint mérleg : Fém üreges kocka kiváló kéz-érzés-lehet állni az idő próbáját.Jó gördülő, jó egyensúly, világos, betűtípusok, majd fel lehet használni, sok éven át. 4. Széles körben használják, mind a hosszú távú gyűjtemény : Ezek a kocka szett nagyon alkalmas asztali RPG dice játék, mint a Börtön, s a Sárkány, Árnyék Fut, Pathfinder, Mágikus Fél, Heroscape, a Világ Vad, Warhammer, Kockapóker, valamint számos egyéb kocka alapú játék.Ön is használja őket a matematikai játék, oktatás, mind a gyűjtemény. 5. Csomagolás/Garancia : Fekete flanel táska, könnyen hordozható, nem könnyű elveszíteni.Minden termékünk rendelkezésre álló 30 napos visszatérítési 12 hónap garancia.Ha van kérdés, csak fel velünk a kapcsolatot.Készen állunk, hogy az ön számára támogatási szolgáltatások.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok