.

.

Beanlieve 24 Számít, Szülinapi Gyertya, Hosszú, Vékony, Torta, Gyertyák Lassan Égő Gyertyát Születésnap, Esküvő, Szerencsés Party Dekoráció (Lila)

Beanlieve 24 Számít, Szülinapi Gyertya, Hosszú, Vékony, Torta, Gyertyák Lassan Égő Gyertyát Születésnap, Esküvő, Szerencsés

HUF 2023.65

Készleten
A raktárban.

【MINŐSÉGŰ ANYAGBÓL】 Minőségű anyag : gyönyörű, Hosszú, Vékony Cupcake Gyertya kiváló minőségű viasz, füstmentes, nem mérgező, íztelen, ártalmatlan, valamint biztonságos a használata. 【KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY】A születésnapi torta gyertya égési nos, a láng stabil, lassan égjen, hogy a torta nézd több különleges, gyönyörű, úgy érzi, a romantikus, meleg légkört alatt a gyertyafény. 【VÁLTOZÓ MÉRETŰ】A torta gyertya 5.4 cm hosszú, egy 1,2-es mozgatható állvány; olló segítségével változtatni a hossza a gyertyát, hogy a kívánt hosszúságot, hogy hozzon létre a kívánt formát. 【SZÉLES alkalmazási】Gyönyörűen díszített tortát vagy süteményt, alkalmas esküvők, születésnapok, babakád, menyasszonyi zuhanyzó vagy fesztiválok, valamint egyéb fontos feladathoz. 【JÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT】Ha a gyertya a szállítás közben sérült, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi pedig majd cserélje ki egy új gyertya, vagy visszatéríti a vételárat.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok