.

.

4 Csomagolás Újrahasználható Nedves törlőkendőt Tok - Adagoló a Baba, vagy a Személyes Törlőkendő,Nedves törlőkendőt Hordozható Utazási Esetekben (4PACK-BB)

4 Csomagolás Újrahasználható Nedves törlőkendőt Tok - Adagoló a Baba, vagy a Személyes Törlőkendő,Nedves törlőkendőt Hordozható

HUF 1753.65

Készleten
A raktárban.

✔ JÓ Utazási partnere : Könnyűsúly tervez-val a nylon hurok, hordozható tasak lehet hordanak körül, a csukló vagy a csatlakoztatott bárhol, például a pelenkázó, babakocsi, hátizsák, pénztárca, a kényelem, mikor utazik. ✔ ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ célja a zip-rögzítő tok, könnyen újratölthető új nedves törlőkendő, amikor használja fel; egy megerősített flip kap, könnyen nyit-zár flip kap lehetővé teszi, hogy egy törölje le kell húzni egy időben. ✔ IDEÁLIS MÉRET : Nagy Kapacitású, a design tökéletes, a méret, összetartja az összes jelentős törölje a márka, mint a Huggies, Pampers, stb, ez letörli az esetben segít Anyukák folyamatosan nedves törlőkendő a kiszáradástól.Tökéletes újrafelhasználható esetekben a törlőkendő vásárolt nagy tételben.Sokkal kevésbé terjedelmes, mint a műanyag utazási konténerek, valamint az sokkal több, mint a normál törlőkendő csomag. ✔ BIZTONSÁGI ANYAGBÓL készült, magas minőségű, vastag, nem mérgező, BPA mentes anyag nem szivároghat, vagy szünetet tartani nedves törlőkendő nedves, takarítás is érdekel a baba. ✔ Többfunkciós DESIGN : a baba nedves törlőkendő, arca törlőkendő, flushable törlőkendők, vagy a smink törlőkendő ezek az imádnivaló újrafelhasználható adagolók.Szín : 4 PACK-BB.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok