.

.

Olívaolaj Adagoló 26oz ólommentes Megerősített Üveg-Tégely Ecet szójaszósz Üveg Konyhában, Főzés, Olaj, Fűszer Konténerek (Bambusz Fedél)

Olívaolaj Adagoló 26oz ólommentes Megerősített Üveg-Tégely Ecet szójaszósz Üveg Konyhában, Főzés, Olaj, Fűszer Konténerek (Bambusz

HUF 2016.90

Készleten
A raktárban.

【TÖKÉLETES DESIGN】Magas minőségű anyag, stílusos megjelenés, innovatív dizájn, a Pohár Olívaolaj Adagoló Üveg egy tökéletes kombináció, elegancia, illetve működését. 【ANYAG LEÍRÁSA】Készült hőálló Boroszilikát Üveg, tartós, mosogatógépek, fagyasztók.Ez hozza mindkét egyfajta elegancia, sokoldalú használat a konyhai dekoráció. 【NEM-DRIP & NEM-SZIVÁRGÁS】A dripless/csepp ingyenes top design, olaj, nem csöpög, vagy szivárgás a kiöntő, tartja az üveget, majd pulton tiszta.afe Hatással Az Egészségre. 【SZÉLES SZÁJA 】Széles szája könnyen utántöltő olaj használata nélkül tölcsér, könnyű tisztítás. 【ALAPVETŐ KONYHA ADAGOLÓK】Ideális adagoló folyékony fűszer, mint például az olívaolaj, ecet, szójaszósz, szirup, főzés, bor, sőt még többet is.Elegáns megjelenése, ami egy csodálatos mellett a konyhában, vagy étterem!Ez is lehet egy lenyűgöző ajándék számos alkalommal.Olíva Olaj, Ecet Adagoló Üveg Tulajdonságok : kiváló minőségű élelmiszer-minőségű üveg, így nem károsítja az íze az olaj.Pedig pohár olaj üveg mosogatógépben is tisztítható.Széles száj design,könnyen töltse ki anélkül, hogy a rendetlenséget, aztán ömlik szabadon,tisztítás is gyerekjáték.Ideális adagoló folyékony tégely,nem csak a különböző főzési olajok, hanem azért is, szójaszósz, ecet, szörp,házi salátaöntet,stb.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok