.

.

Cibeat 17oz Pohár Olívaolaj Adagoló Üveg - 500ml Olaj & Ecet Tégely a Pourers, majd Tölcsér - Olívaolaj Üveg A Konyha & Folyadékok Tárolása(Zöld)

Cibeat 17oz Pohár Olívaolaj Adagoló Üveg - 500ml Olaj & Ecet Tégely a Pourers, majd Tölcsér - Olívaolaj Üveg A Konyha & Folyadékok

HUF 1389.15

Készleten
A raktárban.

❤Cseppmentes Design❤ 18/0 Rozsdamentes acél pour kifolyócsövek lezárt felső fedél kupak illik a üveggel tökéletesen tartani a por.Mindenki tudja önteni, majd eressze olaj egy szép patak szivárgás nélkül.Ideális kieresztés főzés olajok, kötszerek, valamint az ecet. ❤Megoldani Újratöltés Probléma❤ 18/0 rozsdamentes támogatott tölcsér segít kitölteni, illetve utántöltő folyadék nélkül, könnyen szivárgások.Tartja a dolgokat tiszta, hogy segítsek megszabadulni a nyálkás kezét. ❤Sokoldalú Klasszikus Design❤ Az olívaolaj adagoló üveg, 3 különböző szín közül lehet választani.A barna, zöld, átlátszó üveg ajánlott tárolására drága olívaolaj, mivel kiszűri erős UV-lámpát, amely hatással lehet megőrzése.Míg a tiszta üveg ideális a gazdaság egyéb folyadékokkal, például ecetet, szója szósz, saláta öntet, sőt még többet is.Üveg kapacitás : 17oz. ❤Könnyen tisztítható & Fenntartása❤ búcsút pazarló permetezők, vagy szivattyúk, kapcsoló fel, hogy ez az elegáns, praktikus adagoló.A kényelmet, ez az üveg teszi a kieresztés az olívaolaj élvezetes létrehozása egészséges, pazar ételeket a család.Az üveg mosogatógép barátságos. ❤Garancia❤ Ha nem vagy teljesen elégedett a vásárlás, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,megszervezzük a teljes vételárat az ön számára.Élvezze ezt a teljesen kockázatmentes vásárlást.Irányítja az összeget, majd folyni az olaj, hogy jön ki minden öntsük.Kicsi, hogy nincs szivárgás vagy spluttering káosz. 18/0 rozsdamentes acél könnyen flip kap, könnyen pecsétet kap.Védi a drága olaj a környezeti tényezők. 1. 18/0 rozsdamentes támogatott tölcsér segít kitölteni, illetve utántöltő folyadék nélkül, könnyen szivárgások. 2. 18/0 Rozsdamentes acél pour kifolyócsövek lezárt felső fedél kupak illik a üveggel tökéletesen bogarak/por. 3. Könnyen lemondanak olaj megfelelő összeget - kevesebb olaj fogyasztás, egészséges táplálkozás.Rozsdamentes acél tölcsér széles alsó.Célja, hogy a folyadék utántöltő egy szellő.Mosogatógép barátságos.Tökéletes kiegészítője a konyha meg, konyha dekoráció, vagy a konyhában rack.Olaj tartály konyha üveg meghatározott vagy üveg kancsó, egy konyha, csatorna.Lehet használni, mint egy salátaöntet konténer, olaj tégely & főzés olaj adagolóval.Jön-val 3 különböző szín közül lehet választani.Üveg tárolására a drága olívaolaj.Világos, elegáns üveg a gazdaság egyéb folyadék fűszerek. 17-uncia üveg kapacitás.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok