.

.

JIMEIDA Okos Kapcsoló WiFi Érintőképernyős Fali Kapcsoló, Fehér Üveg Panel, LED Kijelző, Kompatibilis Alexa, a Google Haza Intelligens Élet/Tuya App,Semleges Vezeték Szükséges (3-Way 1 Banda Fali Kapcsoló)

JIMEIDA Okos Kapcsoló WiFi Érintőképernyős Fali Kapcsoló, Fehér Üveg Panel, LED Kijelző, Kompatibilis Alexa, a Google Haza

HUF 2867.40

Készleten
A raktárban.

【Bölcs Választás Intelligens Otthon】 : A felhasználói kézikönyv útmutató lépésről lépésre kell beállítani.A Alexa smart switch jön egy screwless snap-on fali tányér, csak 2,4 G wifi.Vízálló edzett Üveg panel Kapcsoló.Tűzálló anyag , amely biztosítja, biztonságos, megbízható, dolgozó Túlterhelése, valamint a túlmelegedés. 【Hangvezérlés】 : Élvezze a kihangosító kényelem irányítja a fényt a haza, a hang keresztül Alexa vagy a Google Asszisztens; tökéletes pillanatok, amikor tele van a keze, vagy belép egy sötét szobába. 【Ellenőrző Lámpa Bárhol Bármikor】 : be-vagy kikapcsolni a lámpákat, amikor a smartphone Alkalmazás, nem számít, ha otthon, az irodában, vagy a vakáció.Engedélyezze el üzemmód', hogy véletlenszerűen kapcsolni, hogy trükk az esetleges betolakodókat. 【Menetrend & Automation】Testre a smart home létrehozásával menetrend (időzítő vagy visszaszámlálás), hogy automatikusan be -, illetve kikapcsolni a lámpákat szerint a követeléseiket. 【Elégedettségi Garancia】A smart wi-fi kapcsoló minőségbiztosítási, biztonságos használata.Ha bármilyen probléma előfordul, hogy a Kapcsoló biztosítunk csere vagy teljes megtérítése.Méret : 1 Banda.

Alapjellemzők

A legjobb ajánlatok